Huidverbetering/ verstrakking

Venus Swan

Wat is Venus Swan?

Dit toestel wordt gebruikt om rimpels te behandelen, de huid te verstrakken, cellulite te verminderen, evenals lokale vetophopingen. Door middel van de (MP)² technologie levert dit toestel multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid en creëert zo een dichte en uniforme warmte matrix. Dit veroorzaakt collageen synthese en –verstrakking, verlengde levensduur van de fibroblasten, de nieuwe aanmaak van vasculairen en lipolyse.

Welke zones kunnen behandeld worden?

Het gelaat, de hals en het volledige lichaam kunnen behandeld worden.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Een strakkere huid, vermindering van rimpels, een voller en jeugdiger voorkomen, verminderde cellulite en een silhouette met strakkere contouren.

 

Hoe veilig zijn de behandelingen?

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. De Venus Swan deskundige zal uw esthetische doelen met u bespreken om na te gaan of dit de juiste behandeling is voor u.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat men nodig heeft varieert van persoon tot persoon, maar doorsnee kunnen we spreken van 6 – 8 behandelingen voor het gelaat en 8 – 10 behandelingen voor hals en lichaam.

Kan ik de behandeling ondergaan tijdens mijn lunchpauze en daarna onmiddellijk weer gaan werken?

Natuurlijk! De behandeling van één zone duurt maximaal 30 minuten.

Gelaat
120
  • per behandeling in kuurvorm van 8 behandelingen
kaakrand & kin
40
  • per behandeling in kuurvorm van 8 behandelingen
hals
60
  • per behandeling in kuurvorm van 8 behandelingen
rug/ bovenarmen/ bips
80
  • per behandeling in kuurvorm van 8 behandelingen
buik
60-120
  • per behandeling in kuurvorm van 8 behandelingen
dijen
120-200
  • per behandeling in kuurvorm van 8 behandelingen

Energist LED anti-agingsysteem

De nieuwste ontwikkeling van de Energist LED-lichttechnologie brengt een jeugdige uitstraling binnen handbereik voor iedereen. Energist LED is een 100 % natuurlijke en veilige methode, die niet enkel voor huidverjonging maar ook voor tal van huidproblemen wordt gebruikt.

Het zuivere energetische licht maakt gebruik van de natuurlijke lichaamsprocessen om de huidveroudering tegen te gaan. Er ontstaat een fotobiochemisch proces, te vergelijken met de fotosynthese in planten, waarbij de huidcellen energie opnemen en optimaal gestimuleerd worden om nieuwe collageen en elastine aan te maken. 

Dit proces resulteert in een duidelijke versteviging en lifting van de huid. Rimpels vervagen of verdwijnen, de vochtbalans verbetert, couperose en pigmentvlekken verzachten en acne verdwijnt. Kortom, een geïrriteerde huid wordt weer gezond.

Daarnaast vermindert Energist LED de collagenese (natuurlijke afbraak van collageen onder invloed van vrije radicalen). Een Energist LED-behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is uiterst ontspannend en aangenaam. De Energist LED lijkt op een gezichtsbruiner, maar in plaats van een bruine huid krijgt u een jongere huid!

1 behandeling
50
  • + reinigen, actief product en afwerking
  • in combinatie met andere verzorging €15 korting
kuur
450
  • + reinigen, actief product en afwerking
  • 10 behandelingen