Definitieve ontharing

Energist VPL

Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en aangenamer dan ooit! Het innoverende, gepatenteerde VPLTM systeem van Energist is de efficiëntste, veiligste en snelste permanente ontharingsmethode. Tal van dermatologische studies bewijzen dat Energist met zijn uniek VPLTM systeem succesvol blijkt te zijn, daar waar andere systemen falen.

Hoe werkt Energist VPL™?

De Energist VPL™ produceert krachtig gepulseerd licht dat geabsorbeerd wordt door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt. De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikini, rug, borst en buik. Een duidelijke vermindering is reeds zichtbaar na de eerste behandeling: na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

Is het resultaat permanent?

Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 4 à 8 sessies. Enkel de (aanwezige) haren die in de groeifase zijn, kunnen worden vernietigd. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharinglocatie en aan uw groeicyclus, en kan variëren tussen 4 en 12 weken.

Wat maakt Energist VPL™ zo anders dan de klassieke systemen?

Energist heeft als enige het unieke, gepatenteerde VPL™ systeem. VPL staat voor Variabel Pulsed Light en betekent dat de energie in meerdere miniflitsen (variabele pulsen) na elkaar wordt afgegeven in plaats van in 1 flits. Hierdoor kan met veel hogere energie (= hogere efficiëntie) worden gewerkt. De flitsen worden bovendien aangepast aan uw specifieke haar- en huidtype, waardoor de behandeling uiterst efficiënt en veilig is.

Kunnen alle haar- en huidskleuren behandeld worden?

Haren dienen pigment te bevatten en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, kan met zo’n hoge energie worden gewerkt, dat ook de meeste donkerblonde tot middenblonde haren verdwijnen. Dankzij het unieke VPLTM systeem kunnen ook praktisch alle huidtypes succesvol worden behandeld: fototype 1 tot 6.

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?

Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of met hars. Scheren of knippen mag wel. Ook dient zon en zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken vóór elke behandeling. In de zomer is een zonnecrème met hoge beschermingsfactor aan te bevelen.

Hoeveel kost een behandeling?

De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijdens een intake gesprek. Behandeling met Energist biedt u tal van voordelen: uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent, samen met een grote tijdsbesparing. Bovendien is een Energist VPL™ behandeling comfortabel en risicovrij!

heeft u interesse, vragen over de behandeling of over de prijs?