Schoonheidsinstituut Esthetica  - Erembodegem
A- A A+

Huidverstrakking gelaat en lichaam

Echte mensen, echte resultaten

Wordt 1 van die duizenden tevreden klanten wereldwijd!

Venus Swan

UW VENUS SWAN ERVARING
Geen hersteltijd, geen pijn en ongemak

Ervaar pijnloze behandelingen
Waarom zou u comfort opofferen voor resultaat, wanneer dat niet nodig is. Venus Swan biedt u een pijnloze behandeling met duidelijk zichtbare resultaten.

Ervaar veiligheid
Uw Venus Swan behandeling is risicoloos en goed voor alle huidtypes en –kleuren.

Ervaar gemak
Zonder hersteltijd laat uw Venus Swan behandeling toe om uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk te hervatten na de sessie.

Ervaar duidelijk zichtbare resultaten
Met de gepatenteerde (MP)² technologie ziet u heel vaak al resultaten na de eerste behandeling. Lange termijn resultaten behaalt u na behandelkuren van 6 – 8 sessies.

Ervaar Venus Swan
De enige technologie die de collageensynthese verhoogt door middel van twee aparte mechanismen, met als resultaat een dramatische verbetering van het huidbeeld.

 

VENUS SWAN IS VOOR IEDEREEN
Lees waarom klanten ervan houden

Rachel – Venus Swan klant
“Dit was mijn eerste keer om dit soort van behandelingen te ondergaan, ik wist dus niet echt wat ik moest verwachten. Tijdens de gelaatsbehandeling voelde ik mij warm en ontspannen, ik voelde absoluut geen pijn. Het voelde eerder als een hot Stone massage en ik viel bijna in slaap tijdens de procedure. Toen ik het instituut verliet, keek ik later die dag in de spiegel en vond zelf dat mijn huid er frisser uit zag en veel strakker aanvoelde.”

Deborah – Venus Swan klant
“De Venus Swan behandeling is mijn speciale beloning geworden. Ik hoorde er positieve dingen over van een vriendin van mij en besliste om het op mijn hals uit te proberen. Naast het aangename, warme, relaxerende gevoel, gaf de behandeling ook uitstekende resultaten en mijn hals ziet er veel gladder uit nu. Ik vind deze behandeling zo fantastisch dat ik momenteel mijn dijen en buik ook laat behandelen.”


Vicky – Venus Swan klant
“Ik probeerde de Venus Swan behandeling op mijn dijen voor celllulite. Ik was zeer sceptisch in het begin, maar ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was van de resultaten. Mijn huid ziet er nu veel gladder uit, de putjes zijn veel minder opvallend en de huid voelt zelfs strakker aan. De behandeling zelf is zeer aangenaam en volledig pijnloos. Het voelde gewoon warm aan. Ik zou deze behandeling zeker aanraden aan mijn vriendinnen.”

 

VAAK VOORKOMENDE VRAGEN
De naakte waarheid ivm Venus Swan

Wat is Venus Swan?
Dit toestel wordt gebruikt om rimpels te behandelen, de huid te verstrakken, cellulite te verminderen, evenals lokale vetophopingen. Door middel van de (MP)² technologie levert dit toestel multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid en creëert zo een dichte en uniforme warmte matrix. Dit veroorzaakt collageen synthese en –verstrakking, verlengde levensduur van de fi broblasten, de nieuwe aanmaak van vasculairen en lipolyse.

Wat zijn de zones van het lichaam die behandeld kunnen worden?
Het gelaat, de hals en het volledige lichaam kunnen behandeld worden.

Wat voor resultaten kan ik verkrijgen?
Een strakkere huid, vermindering van rimpels, een voller en jeugdiger voorkomen, verminderde cellulite en een silhouette met strakkere contouren.

Hoe veilig zijn de behandelingen?
Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. De Venus Swan deskundige zal uw esthetische doelen met u bespreken om na te gaan of dit de juiste behandeling is voor u.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal behandelingen dat men nodig heeft varieert van persoon tot persoon, maar doorsnee kunnen we spreken van 6 - 8 behandelingen voor het gelaat en 8 - 10 behandelingen voor hals en lichaam.

Is er hersteltijd? Kan ik de behandeling ondergaan tijdens mijn lunchpauze en daarna onmiddellijk weer gaan werken?
Natuurlijk! De behandeling van één zone duurt maximaal 30 minuten.


 

Schoonheidsinstituut Esthetica  - Erembodegem
Schoonheidsinstituut Esthetica  - Erembodegem
Back to Top