Schoonheidsinstituut Esthetica  - Erembodegem
A- A A+

Energist LED anti-aging systeem

Schoonheidsinstituut Esthetica  - Erembodegem

Een jeugdige uitstraling voor iedereen!

De nieuwste ontwikkeling van de Energist LED-lichttechnologie brengt een jeugdige uitstraling binnen handbereik voor iedereen. Energist LED is een 100 % natuurlijke en veilige methode, die niet enkel voor huidverjonging maar ook voor tal van huidproblemen wordt gebruikt.

Het zuivere energetische licht maakt gebruik van de natuurlijke lichaamsprocessen om de huidveroudering tegen te gaan. Er ontstaat een fotobiochemisch proces, te vergelijken met de fotosynthese in planten, waarbij de huidcellen energie opnemen en optimaal gestimuleerd worden om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Dit proces resulteert in een duidelijke versteviging en lifting van de huid. Rimpels vervagen of verdwijnen, de vochtbalans verbetert, couperose en pigmentvlekken verzachten en acne verdwijnt.
Kortom, een geïrriteerde huid wordt weer gezond.

Daarnaast vermindert Energist LED de collagenese (natuurlijke afbraak van collageen onder invloed van vrije radicalen). Een Energist LED-behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is uiterst ontspannend en aangenaam. De Energist LED lijkt op een gezichtsbruiner, maar in plaats van een bruine huid krijgt u een jongere huid!

Bekijk hier onze prijslijst. Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan contact gerust contact op via de contactpagina.

Schoonheidsinstituut Esthetica  - Erembodegem
Schoonheidsinstituut Esthetica  - Erembodegem
Back to Top